Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Ubrzaniji način života i porasta izloženosti stresu te povećanja životnog standarda raste i potreba za odmorom i oporavkom. Wellness je ravnoteža tijela, duše, kao i zdrav način življenja. Wellness zagovara individualni pristup osobi, a optimalni rezultati postižu se kombinacijom wellness tretmana u danima odmora. Wellness nam može pomoći da postanemo svjesniji svoga tijela i njegovih potreba, kao i signala koje nam ono šalje.

Izraz wellness danas predstavlja filozofiju, instituciju i pokret, vezanu za tijelo i duh. Wellness se veže uz mnoga područja ljudskog djelovanja, među kojima su turizam, medicina, arhitektura, sport itd.
Wellness je danas prerastao u životni stil svijeta. Kada govorimo o wellnessu, uglavnom se izbjegava uža definicija, jer prepoznati, razumjeti i znati što je wellness zahtjeva multidimenzionalni i kontemplativan pristup.

Wellness je filozofija - nasuprot negativnom i reaktivnom pristupu životu, naglašava pozitivan i proaktivan pristup životu koji će povećati i unaprijediti sve dimenzije ljudskog postojanja.
Wellness je proces ostvarenja i promjena u kojem osoba svjesno i odgovorno sudjeluje u razvoju i integraciji svih aspekata svoje fizičke, društvene, duhovne, emocionalne, profesionalne i intelektualne dobrobiti.

U sklopu apartmanskog naselja, tokom cijele godine, Wellness centar nudi odabrane wellness tretmane: aroma masaža, shiatsu masaža, masaža lica, klasična manuelna masaža, sportska masaža, anticelulitna masaža, sauna, parna kupelj, soba za relaksaciju sa osvježavajućim napitcima...
Uživati u relaksirajućim masažama možete i pod baldahinima u Aquaparku tokom sezone.

Jedan uspješan wellness vikend može u svakodnevnom životu predstavljati pravi predah pred poslovne obaveze, koje nas očekuju od ponedjeljka. Zato, dopustite sebi predah i provedite jedan nezaboravan wellness vikend u Aquareumalu.