Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Gastronomski doživljaj u profinjenom ambijentu i otmjenoj atmosferi restorana otvorenog tipa, idealno je mjesto za Vas, Vašu porodicu i poslovne partnere.

Restoran ''Terra“ kapaciteta 100 mjesta, u ugodnom ambijentu nudi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. Mućkalica, peka, teleći i pileći ražnjići, teleći sote sa gljivama, lazanje, maslenica, krem čorba od tikve te gratinirani file lista sa tikvicama, samo su neka od jela iz naše bogate ponude. Također, nudimo i raznovrsne poslastice kao što su nokle od jogurta sa šumskim voćem, tufahije te razne torte od kojih izdvajamo tortu Terra.

Restoran ''Avlija“,  kapaciteta 40 mjesta je objekat koji morate posjetiti i iskušati sve od svjetskih do regionalnih i autohtonih, fojničkih specijaliteta. Od naših specijaliteta izdvajamo fojničku čorbu i fojničku šniclu.

''Bijeli“ restoran kapaciteta 80 mjesta nudi raznovrsnu ponudu gostima koji su smješteni u apartmanima. Izbor menia na švedskom stolu zadovoljiti će ukus i najzahtijevnijeg gosta. Restorani su pogodni za organizovanje svadbenih svečanosti, maturskih večeri te drugih proslava. Idealan izbor za vruće ljetne dane i noći su jedrenjak-restoran ''Victoria“ i ''Open bar“ koji se nalaze u sklopu Aquaparka.

Šta je zajedničko za Mostar Sevdah Reunion i Ilijasa Delića, Halida Bešlića, Enisa i Zuhru,  Adnana Jakupovića, Al Dina, Almu Čardžić, Revijski orkestar BHRT-a, Jasmina Bureka i Čarolija Band...? Sve su to umjetnici koji su svojim nastupima obogatili muzičko-zabavni program Aquareumala.
Ono na šta samo posebno ponosni je internacionalni bokserski spektakl na kojem se borio i naš najpoznatiji bokser Adnan Buharalija, u predivnom i neponovljivom ambijentu Aquaparka, pod  zvijezdanim nebom i uz direktan TV prijenos. Aquareumal je kompanija koja je će i ubuduće nastaviti sa organizacijom muzičko-zabavnog programa, zato dođite i zabavite se.