Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Za poslovne potrebe na raspolaganju je multifunkcionalna sala kapaciteta 250  osoba. Sala je opremljena i dizajnirana tako da zadovolji potrebe različitih skupova. Namijenjena je za održavanje događaja poput seminara, kongresa, konferencija, edukativih programa, prezentacija, sastanaka, formalnih i neformalnih druženja i drugih vidova poslovnih okupljanja. 

Sala ima mogućnost separacije na manje prostore, pa se tako mogu dobiti tri manje sale i organizovati rad u grupama. Opremljena je audio i video opremom potrebnom za organizaciju i izvođenje sastanaka: LCD projektorom, LCD TV, wireless internet, flipchartom, platnom, klima uređajima i ozvučenjem.

Klijenti salu mogu koristiti tokom cijele sedmice u prijepodnevnim, podnevnim ili večernjim satima. 

Neposredno uz kongresnu salu nalaze se i slijedeći ugostiteljski kapaciteti:
• Restoran „Terra“ kapaciteta 100 mjesta nudi poseban ambijent sa bogatim izborom jela, širokom    lepezom vina i pića te opuštajućim muzičko-zabavnim programom.
• Restoran „Avlija“ kapaciteta 40 mjesta sa kaminom i krušnom peći, pruža nezaboravan doživljaj    tradicionalne bosanske kuhinje.
• ''Bijeli'' restoran kapaciteta 80 mjesta ima raznovrsnu ponudu gostima koji su smješteni u    apartmanima.
• Otvoreni atrij, kapaciteta 1000 osoba, koji se nalazi u sklopu tržnog centra pogodan je za održavanje    svih vrsta manifestacija.

Naš iskusni tim, vrhunska oprema i besprijekorna usluga omogućit će da naši poslovni gosti budu maksimalno zadovoljni.