Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

U potrazi ste za idealnim mjestom za okupljanje vašeg tima? Organizujete susrete Vaših zaposlenika? Želite ojačati samopouzdanje svojih zaposlenih, provjeriti snage na sportskim terenima, posjetiti jedan od bisera bosanskog turizma, a uz sve to se nezaboravno provesti?

Aquareumal ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji teambuilding programa kao posebne vrste aktivnog odmora koji se organiziraju za zaposlenike i poslovne partnere uspješnih firmi i organizacija sa svrhom podsticanja kolektivnog duha. Bilo da organizujete atraktivni teambuilding za manji broj učesnika ili velike sportske susrete, Aquareumal svojim kapacitetima i brojnim sportskim terenima u potpunosti može zadovoljiti Vaše potrebe.

Nudimo Vam aktivnosti koje će ojačati timski duh Vaših zaposlenika sa sljedećim sadržajima:

• paintball turnir sa preprekama i kompletnom opremom,
• vožnja Quad motora označenom stazom sa vodičem,
• koktel party performans,
• karaoke show,
• „živi“ stolni nogomet, i još mnogo drugih zabavnih aktivnosti koji će vaš Team Building učiniti   istinskim uživanjem za sve njegove učesnike.

Izaberite ono što Vam je najinteresantnije iz naše ponude, a mi ćemo posebno prilagoditi program Vašim željama i mogućnostima. Poklonite nam povjerenje, organizujte seminar, konferenciju ili teambuilding u Aquareumalu i osigurajte Vašim zaposlenicima i poslovnim partnerima nezaboravne uspomene!